سوالات متداول طراحی سایت

 

سوالات متداول کسب و کار ها پیرامون طراحی سایت

در این صفحه به سوالاتی پاسخ می دهیم که عموما مشتری ها از ما می پرسند ولی سوالاتی وجود دارد که به علت عدم وجود دانش کافی توسط مشتری از ما پرسیده نمی شود. ما این سوالات را نیز مطرح می کنیم و به آن پاسخ می دهیم.

موارد بسیاری در هزینه تمام شده سایت شما موثر است، لازم به ذکر است که ما پکیج های مناسبی برای شما ایجاد کرده ایم تا درگیر ریز جزئیات نشوید اما برای اینکه بتوانید قیمت خدمات دهنده های مختلف را بررسی بفرمایید.

هاست و دامین

هزینه دامنه بستگی به پسوند آن دارد دامنه های ir که متعلق به سایتهای ایرانی می باشد امروز قیمتی حدود 15 هزارتومان دارند و دامنه جهانی com قیمت حدودی 700 هزار تومان دارد. بقیه پسوند ها بسته به سلیقه و نیاز قیمتهای نزدیک و بیشتر از دامنه com دارند.

هاست ها بر اساس مدت اعتبار، پهنای باند، موقعیت هاست، ارائه دهنده، سرعت و ظرفیت دارای قیمتهای مختلف می باشند. یک هاست معمولی 5 گیگ ایران حدودا 800 هزار تومان می باشد که برای شروع کار یک سایت با بودجه ضعیف در سال اول مناسب می باشد. هاست های قوی تر از سالی 2 میلیون تومان به بالا می باشد که قیمتهای بالاتر مناسب سایتهای با ترافیک ( بازدید ) بیشتر می باشد.

سیستم مدریت محتوا

سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی طبعا قابلیت های کمتر و هزینه بیشتری را برای شما دارند و مناسب سایتهای خاصی می باشد که هدفی خاص دارند که سیستم های آماده پاسخگو نمی باشند.

سیستم های مدیریت محتوای معروف مانند وردپرس پلاگینها و قالبهای رایگان و پولی بیشتری دارند پس نیاز شما به کدنویسی کمتر می شود که هزینه کمتری را خواهند داشت.

قالبهای وردپرس از 200 هزارتومان به بالا می باشد و افزونه ها هم همین حدود قیمت را دارند که بر اساس نیاز شما افزونه ها نصب می گردد. لازم به ذکر است بسیاری از افزونه ها و قالب ها رایگان می باشند.

هزینه راه اندازی

این مورد مربوط به سیستم های مدیریت محتوا می باشد. شما با آموزش می توانید بدون داشتن تخصص برنامه نویسی اقدام به نصب سیستم هایی مثل وردپرس کنید ولی طبعا نکاتی از نظر سئو وجود دارد همچنین نکتی در مورد نگهداری و بروزرسانی در آینده که بهتر است طراحی سایت خود را به یک متخصص بسپارید.

به طور مثال استفاده از قالبهایی که تمام قابلیت ها را در خود دارند امکان تغییر قالب را در آینده از شما می گیرد و یا در صورت درون ریزی یک قالب آماده که صفحات از پیش ساخته نمونه دارد امکان از دست دادن موقعیت سندباکس معکوس گوگل را خواهید داشت.

هزینه تولید و بارگذاری اطلاعات

سایت شما چه شرکتی باشد یا فروشگاهی نیازمند صفحات مختلفی است که این اطلاعات باید در سایت قرار بگیرد، در عمده سایت هایی که به قصد کسب درآمد ایجاد شده اند این یک امر مستمر است و نگاه به این شکل که شما اطلاعات را همان ابتدا وارد می کنید اشتباه است.

پس باید بودجه ای برای تولید محتوا و بارگزاری اطلاعات در نظر بگیرید. تولید محتوا کار افراد متخصص اینکار می باشد و بارگزاری اطلاعات وظیفه ادمین سایت می باشد.

تولید محتوا عموما برای هر پست یا محصول هزینه ای 100 تا 500 هزار تومانی را در بر دارد که می توانید در این زمینه خودتان نیز فعالیت کنید.

هزینه تعمیر و نگهداری

امنیت یکی از نکات بسیار مهم می باشد یکی از گزینه های مهم بک آپ روزانه یا هفتگی می باشد و باید همیشه قالب و افزونه های شما بروزرسانی شود. گاهی در بروزرسانی ها نسخه پی اچ پی شما یا سایر افزونه ها با هم تداخل خواهند داشت از این رو بروزرسانی و تعمیر و نگهداری سایت شما نیازمند یک متخصص می باشد.

در پی سی مو در سال اول هزینه تعمیر و نگهداری رایگان می باشد.

هزینه سئو کاملا مرتبط با حوزه فعالیت و بودجه شما می باشد. کسی که بدون بررسی به شما قیمتی برای سئو بدهد یا مبتدی است و یا فردی سودجوست. حتی دادن چشم انداز دقیق نیز تقریبا غیر ممکن است.

پس چه تضمینی بابت هزینه پرداختی وجود دارد؟

یک متخصص که سایت شما را بررسی کند نیازهای سایت شما را لیست می کند و به شما ارائه می دهد. هر یک از نیازها هزینه ای دارد که متناسب با آن می باشد. به طور مثال اگر سرعت لود سایت شما پایین باشد قطعا علتی دارد و برطرف کردن آن بر اساس آن علت هزینه ای دارد. 

بسته به کلمات کلیدی شما تعدادی محتوا، ریپورتاژ و… نیاز است که هر کدام از اینها متناسب با فعالیت رقبای شما تعیین می شوند و هزینه های متفاوتی دارند.

مجموع هزینه های سایت شما بعلاوه دستمزد برابر با هزینه سئو سایت شماست در نیتجه تضمین سئو یعنی انجام دادن چک لیست ارائه شده توسط متخصص سئو.

انتخاب بین سایت وردپرسی و طراحی اختصاصی سایت به نیازها و شرایط شما بستگی دارد.

یکی از مهمترین پارامترهای مقایسه برای انتخاب سیستم مدیریت محتوا انعطاف پذیری سایت است.

سایتهای وردپرسی قابلیتهای بسیاری در اختیار کاربران خود قرار میدهند که تقریبا 90 درصد نیازها را پوشش می دهد البته شما بدون برنامه نویسی به اندازه سایت اختصاصی در ui و ux دستتان باز نیست.

اگر بودجه کافی ندارید باید بدانید که به طور کلی یک سایت 10 میلیونی وردپرسی تقریبا 100 برابر یک سایت 30 میلیونی اختصاصی قابلیت دارد. اما دست شما به اندازه سایتهای اختصاصی در شخصی سازی آن باز نیست. هرچند منظور از شخصی سازی موارد بسیار دقیق است.

مزایای سایت وردپرسی:

  • هزینه: به طور کلی، سایت‌های وردپرسی ارزان‌تر از سایت‌های طراحی اختصاصی هستند.
  • زمان: راه‌اندازی سایت وردپرسی سریع‌تر از طراحی اختصاصی سایت انجام می‌شود.
  • سادگی: استفاده از وردپرس آسان است و نیازی به دانش برنامه‌نویسی ندارد.
  • تنوع: قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس تنوع زیادی دارند و می‌توانید سایت خود را با نیازهایتان مطابقت دهید.
  • امنیت: وردپرس یک سیستم امن است و به‌روزرسانی‌های امنیتی منظم برای آن ارائه می‌شود.

معایب سایت وردپرسی:

  • عملکرد: سایت‌های وردپرسی ممکن است به اندازه سایت‌های طراحی اختصاصی سریع نباشند.
  • امنیت: اگر از قالب یا افزونه‌های نامعتبر استفاده کنید، امنیت سایتتان به خطر می‌افتد.

مزایای طراحی اختصاصی سایت:

  • عملکرد: سایت‌های طراحی اختصاصی می‌توانند برای سرعت و عملکرد بهینه شوند.
  • امنیت: سایت‌های طراحی اختصاصی می‌توانند با در نظر گرفتن نیازهای امنیتی شما طراحی شوند.
  • برندینگ: سایت‌های طراحی اختصاصی می‌توانند برند شما را به طور کامل منعکس کنند.

معایب طراحی اختصاصی سایت:

  • هزینه: طراحی اختصاصی سایت به طور کلی گران‌تر از سایت‌های وردپرسی است.
  • زمان: راه‌اندازی سایت طراحی اختصاصی زمان‌برتر از سایت‌های وردپرسی است.
  • نیاز به دانش برنامه‌نویسی: برای طراحی و توسعه سایت اختصاصی به دانش برنامه‌نویسی نیاز دارید.

در اینجا چند سوال وجود دارد که می‌توانید برای انتخاب بین سایت وردپرسی و طراحی اختصاصی سایت از خود بپرسید:

  • بودجه شما چقدر است؟
  • چه مقدار زمان برای راه‌اندازی سایت دارید؟
  • آیا به دانش برنامه‌نویسی نیاز دارید؟
  • چه نوع سایتی می‌خواهید؟
  • چه ویژگی‌هایی برای سایتتان ضروری است؟
  • چقدر می‌خواهید سایتتان انعطاف‌پذیر باشد؟
  • چقدر امنیت برایتان مهم است؟

با پاسخ به این سوالات می‌توانید انتخاب کنید که سایت وردپرسی برایتان مناسب‌تر است یا طراحی اختصاصی سایت.

ابتدا باید بدانید که یک سایت نیاز به چه نیروهایی دارد؟

  1. تولید کننده محتوای متنی
  2. تولید کننده محتوای تصویری
  3. تولید